Estat actual
No inscrit
Preu
42,50 €
Comença aquí!

En l’actualitat, al nostre país, com a conseqüència de la modernització i l’ exigència per part dels consumidors i les diferents autoritats sanitàries, es fa necessari que els professionals i treballadors que d’ alguna manera intervenen en la manipulació dels aliments, tinguin uns nivells exigibles de coneixements d’orde sanitari a fi d’ evitar riscos als consumidors.

Amb aquesta base s’han establerts els aspectes de formació que hauran de tenir-se presents en aquest àmbit de la manipulació d’aliments i s’han establert les mesures mínimes de formació que hauran d’adquirir tota persona que manipuli productes destinats a l’ Alimentació humana per a garantir la nostra pròpia seguretat alimentària.

Vivim en l’era digital, l’era de la tecnologia de la informació i del Internet, tots els serveis han començat a migrar a una versió on line, tals com els bancs, les asseguradores, empreses de serveis, entre d’altres.

Per tant es crea la necessitat de crear nous productes i facilitar les tasques de formació. Des de l’Aula de Formació d’ Ecotècnic com a centre per a formacions de caire divers es pretén impartir el Curs de Manipulador d’Aliments, entre d’altres, amb la modalitat on line o E- learning.

L’objectiu principal és el de facilitar l’accés als diferents Cursos, sobretot per personal que tenen dificultat per compaginar l’horari laboral amb la vida familiar o bé prefereix poder realitzar el curs més còmodament des del seu ordinador, veient que aquesta opció és cada cop més popular.

Aquesta Metodologia està dissenyada per a la formació a distancia amb la finalitat de garantir un òptim seguiment.

Avantatge diferencial: Per la seva modalitat d’ impartició, s’ adaptarà fàcilment al ritme i disponibilitat de temps, contant sempre amb l’equip de tutors que guiaran l’estudi i resoldran qualsevol dubte en la matèria.

———-

El tutor d’aquest curs és l’Elio da Silva i podeu contactar amb ell fent click aquí.

Contingut del Curs

Expandeix-ho tot