Nosaltres

Acerca d'Ecotècnic

Més de 25 anys al vostre servei i al servei d'Andorra

Ecotècnic és una empresa especialitzada en el sector mediambiental i agroalimentari, fundada l’any 1990, que neix per donar resposta a la creixent necessitat de preservació i protecció de la salut pública i del medi ambient. El nostre model empresarial s’esforça per anticipar i gestionar de forma responsable els riscos i desafiaments de la nostra tasca dins d’un context de desenvolupament sostenible.

La nostra política de qualitat i responsabilitat corporativa, experiència i estructura organitzativa avala l’excel·lència dels nostres serveis. Així doncs, ens esforcem dia a dia per aportar a la societat una oferta de solucions competitives.

Missió i visió

La nostra missió és donar suport a les entitats i negocis d’Andorra amb els serveis de: consultoria mediambiental i agroalimentària, enginyeria, gestió dels residus, control de plagues i formació.
Sempre amb la finalitat que puguin desenvolupar la seva tasca sense impediments i de la manera més còmoda possible, alhora que puguin millorar la competitivitat en l’àmbit empresarial i adaptar-se a les necessitats i exigències del present.

La nostra visió és ser líders en tecnologia, assessorament mediambiental i agroalimentari, caracteritzant-nos per fomentar un món més respectuós amb el medi ambient.
Per això, Ecotècnic resta al servei del client per oferir la millor qualitat dels nostres serveis, promovent sempre un desenvolupament sostenible.

Els nostres valors

  • Proactivitat. Orientació al client. Atenció directa i personalitzada i proposta de solucions.
  • Excel·lència. La satisfacció del client és un dels criteris fonamentals del nostre enfocament en l’excel·lència.
  • Responsabilitat social corporativa. Responsabilitat amb els grups d’interès. En els compromisos amb les lleis i les normatives. Amb la qualitat la transparència i la sostenibilitat.
  • Innovació. Internacionalització dels nostres serveis.
  • Millora contínua. La formació permanent dels nostres tècnics i les prioritats estratègiques en sostenibilitat són el nostre compromís.